Količina:

0


Znesek:

0,00

Novoletna darila za trajnostno obarvane praznike

Trajnostno, zeleno in okolju prijazno so besede, ki jih v zadnjem času vse pogosteje slišimo, naj gre za izdelke za dom, pisarno ali potovanje. Naj bodo tudi vaši letošnji prazniki ekozeleni! Razveselite svoje bližnje, sodelavce ali pa kar sami sebe z naravi prijaznimi novoletnimi darili! V nadaljevanju predstavljamo nekaj predlogov, kaj podariti tistim, ki se šele spoznavajo s konceptom zelenih izdelkov, kot tudi najbolj zagrizenim zagovornikom trajnostnega načina življenja.
Bees wrap – alternativa plastični foliji je odlično darilo za vsakogar, ki rad eksperimentira v kuhinji! Krpica s čebeljim voskom je idealna za zavijanje kruha, zelenjave, sadja, sendvičev, peciva itd. Po uporabi se preprosto opere z vodo in detergentom in že je pripravljena na ponovno uporabo.
Stasher kot nadomestek za plastične posodice in vrečke. Stasher je vrečka oz. posodica za shranjevanje. Je neprodušno zaprta, praktična in enostavna. Ker je narejenega iz čistega platinum silikona, je tudi prijaznejša do okolja in ne škoduje zdravju. Povsem varna za uporabo v zmrzovalniku, mikrovalovni pečici in pomivalni stroj! V njej lahko pogrejemo ali skuhamo hrano, jo uporabimo kot vrečko za malico ali shranimo ostanke hrane.
Vrečke za ponovno uporabo in vrečke za sadnje in zelenjavo so lepo in uporabno darilo za vsakogar. Vrečke iz organskega bombaža so nepogrešljiv spremljevalec za nakupovanje in doma, vanje pa lahko pospravimo še marsikaj drugega, od športne opreme do službene malice. 
Termo posoda za toplo (ali hladno) kosilo kjerkoli – v šoli, službi ali na izletu! Termo posode Stanley zadržijo vsebino toplo ali hladno kar 12 ur. Okusno in zdravo kosilo je tako na dosegu roke kjerkoli in kadarkoli.
Naravna ekološka kozmetika za nego občutljive kože bo s svojim očarljivim vonjem prepričala prav vsakogar. Izbirate lahko med različnimi izdelki za nego obraza in telesa, če pa želite podariti nekoliko manj osebno darilo so odlična izbira osvežilci zraka, ki v prostor vnesejo omamne vonjave gozda, cvetlic, citrusov in celo praznikov.
Lahko pa se odločite kar za paket daril, ki podpirajo trajnostni življenjski slog. Paket Zeleni v sebi združuje vse osnovne potrebščine za zelene dogodivščine doma in na izletu.