Količina:

0


Znesek:

0,00

Paket ZELENI

Paket ZELENI
 • Paket ZELENI
 • Paket ZELENI
 • Cena brez DDV:

  25,00 €

 • Cena:

  30,50 €

Zaloga: 2-3 dni

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Naj bodo letošnja darila prijazna do narave z lepim in uporabnim paketom ZELENI! Paket vsebuje vse potrebno za trajnostne, okolju prijazne dogodivščine doma, na izletu ali potovanju! Set 3 bombažnih in 3 mrežastih vrečk za sadnje in zelenjavo za ponovno uporabo je nepogrešljiv pri nakupovanju, v vrečke pa lahko pospravimo še marsikaj drugega, od športne opreme do službene malice. Bombažna krpica s čebeljim voskom za shranjevanje živil kot alternativa plastični foliji in steklena steklenička za vodo dopolnjujeta nabor izdelkov namenjenih vsem, ki si želijo storiti nekaj dobrega zase ali okolje.

Vsi izdelki so pospravljeni v lično darilno embalažo.

Paket ZELENI vsebuje:

 • 3 delni set vrečk iz bio bombaža je popolna, okolju prijazna alternativa tradicionalnim plastičnim vrečkam in nepogrešljiv spremljevalec na vsakem koraku. Vrečke so idealne za oreščke, testenine, žitarice, moko, sladkor, sol, kruh in še veliko več. Vrečke pa niso uporabne samo v kuhinji! Vanje lahko pospravite kozmetiko, igrače ali čevlje. 
 • 3 delni set vrečk za sadje in zelenjavo je okolju prijazna alternativa plastičnim  vrečkam v trgovini. Prinesite jo s seboj, ko se odpravite po nakupih ter vanjo pospravite sadje in zelenjavo, doma pa nakupljena živila prestavite v hladilnik ali shrambo. 
 • Krpica s čebeljim voskom iz naravnega bombaža je zamenjava za plastično folijo. Skrbno izbrana borna smola lokalnega porekla daje tkanini potrebno lepljivost, tako da varno obda hrano in prigrizke ter ohranja svežino. V krpico lahko zavijete sendvič ali pa z njo prekrijete skodelico testenin. Po uporabi jo preprosto očistite z gobico in hladno vodo in pripravljena je za naslednjo uporabo.