Količina:

0


Znesek:

0,00

Poletna nega za lepo kožo

Poletje je uradno tu! Poskrbite, da boste na počitnicah zares zasijale! Na poti do zdravega in mladostnega videza kože, si lahko pomagate na povsem naraven način! Visoke temperature in vroče sonce lahko negativno vplivajo na videz kože, zato je poleti še posebej pomembno, da ji namenite potrebno pozornost.

nega kože
Privoščite si le najboljše kar ponuja narava in se izognite zdravju škodljivim snovem. Naravna ekološka kozmetika bo poskrbela za negovano kožo brez nepotrebne kemije. Da bo vaša koža svilnato mehka uporabite naravna ekološka mila, za zaščito pred soncem pa preizkusite naravno kremo za sončenje brez nano delcev.

krema za sončenje
Za napeto in čvrsto kožo preizkusite suho krtačenje z masažno krtačo, ki bo poleg tega tudi spodbudilo vaš limfni sistem ter pripomoglo k odplavljanju toksinov iz telesa. Za še dodatno nego, si lahko privoščite samomasažo z jojobinim oljem. Za lepši vonj, vanj kapnite nekaj kapljic izbranega eteričnega olja. S krožnimi gibi olje vtrite v telo in pustite delovati kakšno uro, nato pa izperite s toplo vodo.

krtača
Poleg tega, kaj nanašate na kožo, pa namenite pozornost, tudi temu, kar vnašate v telo. Poskrbite za zadostno hidracijo, tako da imate pri sebi vedno stekleničko za pitje. Vaša prva izbira nja bo voda, ki bo pomagala odplakniti odpadne snovi, za še večji učinek (in boljši okus) pa ji lahko dodate še nakj kapljic limoninega soka. Pozornost namenite tudi svoji prehrani, ki ima prav tako velik učinek na videz kože. Držite se raznovrstne in polnovredne hrane ter uživajte veliko zelenjave. Če je le možno si obroke pripravite sami in prinesite s seboj na plažo, izlet ali pa v službo. Tudi med delovnim tednom se poskušajte prehranjevati kar se da zdravo. Z nekaj načrtovanja v resnici sploh ni težko! Preverite naših 5 predlogov za zdravo kosilo za na pot! steklenička