Količina:

0


Znesek:

0,00

Kovinska steklenička s filtrom

460 ml, turkizna

Kovinska steklenička s filtrom
OPIS Kovinska termo steklenička s filtrom za sadje in zelišča Flavour u see je izdelana iz nerjavečega jekla, nad in pod sredinskim delom, ki je iz prozornega tritana in v katerega vstavite sadje in zelišča, pa ima kovinski filter. Ne vsebuje bisfenola A. Kovinski del stekleničke ima dvojno steno, zato pijača dlje časa obdrži temperaturo. Ima širok vrat za lažje nalivanje ter pokrovček, ki 100 % tesni. Stekleničko perite ročno - razstavite jo lahko na 6 delov in jih temeljito pomijete. Steklenička s filtrom ni namenjena ne za uporabo v zamrzovalniku ne za segrevanje v mikrovalovni pečici ali na katerih koli virih toplote. Prostornina: 460 ml. Steklenička za vodo z okusom je naprodaj v lični kartonski embalaži, zato je kot nalašč za rojstnodnevno darilo.
  • Cena brez DDV:

    20,45 €

  • Cena:

    24,95 €

Zaloga: 2-3 dni

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Kovinska termo steklenička s filtrom za sadje in zelišča Flavour u see je izdelana iz nerjavečega jekla, nad in pod sredinskim delom, ki je iz prozornega tritana in v katerega vstavite sadje in zelišča, pa ima kovinski filter. Ne vsebuje bisfenola A.
Kovinski del stekleničke ima dvojno steno, zato pijača dlje časa obdrži temperaturo. Ima širok vrat za lažje nalivanje ter pokrovček, ki 100 % tesni.

Stekleničko perite ročno - razstavite jo lahko na 6 delov in jih temeljito pomijete.

Steklenička s filtrom ni namenjena ne za uporabo v zamrzovalniku ne za segrevanje v mikrovalovni pečici ali na katerih koli virih toplote.

Prostornina: 460 ml.

Steklenička za vodo z okusom je naprodaj v lični kartonski embalaži, zato je kot nalašč za rojstnodnevno darilo.