Količina:

0


Znesek:

0,00

Najboljše brisače za počitnice


Ni vseeno kakšno brisačo boste izbrali to poletje! Vse brisače namreč niso enake. Sonce, morje in veter so zmagovita kombinacija za uživanje v dolgih poletnih dneh :) Naj ga ne pokvari dolgotrajno ležanje na mokri in mrzli brisači.

Da bodo vroči poletni dnevi na plaži še prijetnejši in udobnejši, si to leto omislite katero izmed naših čudovitih hamam brisač! Te tanke, a izjemno vpojne brisače izvirajo iz Turčije, kjer so jih že stoletja nazaj uporabljali v tamkajšnjih tradicionalnih termah in kopelih. Odlikuje jih hitro sušenje in le nekaj minut na soncu zadostuje za popolnoma suho in toplo brisačo, na kateri je poležavanje užitek!


Brisače so narejene iz 100% bombaža, z značilnim črtastim vzorcem in ročno zaključenim robom z resicami. Zaradi majhne teže (v povprečju dobrih 200g!) in volumna so idealne tako za na plažo kot potovanja. Odlično se obnesejo tudi kot posteljno pregrinjalo ali odeja za piknik. Možnosti je res veliko! Zaradi načina izdelave so hamam brisače tudi izjemno odporne in enostavne za vzdrževanje, kar pomeni, da boste v njih lahko uživali še leta!
brisača