Količina:

0


Znesek:

0,00

Zabavne aktivnosti na plaži

Se odpravljate na plažo? Čeprav je poležavanje na soncu in čofotanje v vodi včasih vse kar potrebujemo, pa je kakšno popoldne kljub vsemu zabavno popestriti še z dodatnim druženjem in zabavo! Predstavljamo vam 5 zanimivih aktivnosti za krajšanje časa na plaži:


1. Nabiranje kamenčkov in školjk na obali

Sprehodite se in poiščite kamenčke zanimivih oblik ali školjke, ki jih je naplavilo na obalo. Doma jih lahko uporabite kot sobni okras ali pa jih uporabite za nadaljnje projekte. Iz kamenčkov tako lahko izdelate nakit ali pa jih uporabite pri naslednji aktivnosti …
piknik na plaži 2. Barvanje kamenčkov

Nabrane kamenčke pobarvajte z živimi barvami, motivi, ki vas spominjajo na poletje ali jih uporabite kot figurice pri družabnih igrah!
3. Piknik na paži

Organizirajte pravi piknik na plaži! Vsak naj prinese kakšen prigrizek ali sladico in pijačo, seveda v okolju prijazni embalaži. Če nameravate na plaži ostati dalj časa, prinesite še svečke in si pričarajte nepozaben večer. Preberite kaj potrebujete za res nepozaben piknik!

4. Družabne igre

Prinesite družabne igre, ki ste jih igrali kot otroci in se znova zabavajte v prijetni družbi! Čeprav živimo v času, ko so večina igra igrice na tolefonu, tokrat za spremembo s seboj vzemite igre kot so človek ne jezi se, monopoli, itd. Ali pa naredite kar svojo! Izmislite si naloge in izzive, namesto igralnih figur pa uporabite naravne materiale, kot so kamenčki, školjkice,..igre

časovna kapsula


5. Časovna kapsula


Si želite naslednje leto obuditi spomine na čaroben čas, ki ste ga preživeli v družbi najbližjih? Izdelajte časovno kapsulo! Vanjo pospravite male spominčke in jo zakopljite na skrivno mesto, kjer jo boste naslednje leto lahko spet našli. Poskrbite pa, da ne boste s tem onesnaževali okolja. Uporabite stekleno steklenico, naslednje leto pa je ne pozabite izkopati in pravilno reciklirati!