Količina:

0


Znesek:

0,00

Kaj potrebujete za popoln piknik

Lep vreme je kot nalašč za piknik v naravi. Ne glede na to, ali se odločite za izlet do jezera, bližnji park ali kar za domač vrt, lahko na pikniku uživate v prijetnem druženju v naravi. Da bo piknik res popoln, ne pozabite na nekaj ključnih stvari:


1. Odeja

Čeprav ima veliko izletniških točk in parkov že urejen prostor za piknik z mizami in klopmi, pa bo odeja prišla prav predvsem tistim, ki se na izlet odpravljate v neznano. Nič ni lepšega, kot poležavati v senci dreves, v dobri družbi in ob dobri hrani. Najprimernejša je taka, ki ne zavzame veliko prostora in jo je lahko prenašati, kot so hamam pregrinjala. Poleg majhne teže in vzdržljivosti jih odlikuje tudi hitro sušenje. Morebitna polita pijača tako ne bo pokvarila dobrega vzdušja.


piknik
košara za piknik 2. Košara za piknik

Brez nje ni pravega piknika! Vanjo boste zložili vse dobrote s katerimi se nameravate sladkati na vašem druženju v naravi. Da boste lahko pripravljene jedi tudi lepo postregli, priporočamo izbiro košare z vključenim priborom, krožniki in predelki, ki omogočajo enostavno in varno prenašanje jedi in pijače. Lahko pa se namesto košare odločite za piknik nahrbtnik.
3. Primerne posode za prenos in shranjevanje jediKo se odpravljate na piknik, morate s seboj prinesti tudi vso hrano in pijačo. Da boste lahko uživali še v čem drugem kot sendvičih, lahko pripravljene jedi pospravite v posebne posode za shranjevanje hrane. V izogib plastiki seraje odločite za steklene ali kovinske, ki ne vsebujejo škodljivega BPA ali pa sendviče zavijete v Bee's Wrap.

posode za hrano
krema za sončenje 4. Krema za sončenje

Sonce v toplejših mesecih je močno in če ne pazimo, nas lahko kaj hitro opeče. Da bo vaša koža zaščitena priporočamo uporabo naravne sončne kreme, brez dodatka zdravju škodljivih kemikalij. Naravna krema Amon&Anis bo poskrbela tudi za najbolj nežno otroško kožo.


5. Eterična olja

Z njihovo pomočjo boste na naraven način odgnali nezaželen mrčes in poskrbeli za res nepozaben in miren večer. Meta, čajevec in sivka so samo nekateri izmed tistih, ki so s svojim vonjem neprivlačni žuželkam.