Količina:

0


Znesek:

0,00

Naravna kozmetika - ali veste kaj dajete nase?

Veste kaj vsebujejo kozmetični izdelki, ki jih uporabljate? Branje sestavin prehranskih izdelkov in kupovanje ekološko pridelane hrane ja v zadnjih letih postalo že zelo razširjeno. Vedno bolj se namreč zavedamo škodljivega učinka aditivov in konzervansov ki so prisotni v številni izdelkih. ekološka naravna kozmetika
Skrb za to, kaj vnašamo v telo je tako postala že precej samoumevna. Kaj pa, kaj nanašamo na telo? Ste kdaj v resnici že prebrali sestavine vaše najljubše kreme ali mazila za ustnice? Če ste, ali ste sploh razumeli za katere sestavine gre? Verjetno ne. Naravna kozmetika je sicer doživela velik razcvet, vendar pa je samo poimenovanje precej zavajajoče. Delež naravnih sestavin, ki so potrebne, za to da se kozmetika pojmuje kot naravna namreč precej variira, odvisno od certifikata. Prav tako ne gre enačiti naravne in ekološke kozmetike, saj prva označuje zgolj, da so sestavine naravne, ne pa tudi pridelane na ekološki način.

Ker nam ni vseeno za vaše zdravje, vam ponujamo 100% ekološko in vsaj 98% naravno kozmetiko Amon&Anis. Certificirana ekološka, veganska in živalim prijazna kozmetika sledi načelom popolne transparentnosti, zato je na vseh izdelkih označen delež naravnih in ekoloških sestavin, njihova imena pa so napisana tako v slovenskem kot INCI jeziku. Tako boste resnično lahko preverili kaj nanašate na svoje telo.

krema za roke