Količina:

0


Znesek:

0,00

5 predlogov za zdravo službeno kosilo ali malico


Predstavljamo vam 5 predlogov za zdravo kosilo, ki ga lahko prinesete s seboj v službo. Za ohranitev temperature in svežine hrane, priporočamo uporabo termo posodetermo posode.
Budina skleda

Budine sklede ali buddha bowl so v zadnjih letih postale izjemno popularne. Kako tudi ne, njihov čar je predvsem v njihovi vsestranskosti. Poigrajte se in izberite sebi najljubšo kombinacijo stročnic, žit in popečene sezonske zelenjave. Kvinoja in popečena zelenjava s sezamom je ena izmed naših najljubših kombinacij!
budina skleda
Kremasta grahova rižota

Hitro, enostavno in izjemno okusno! Potresite z nekaj svežega parmezana ali popraženimi indijskimi oreščki za še polnejši okus in uživajte! Rižoti lahko dodate tudi različno sezonsko zelenjavo, kot so bučke, šparglji ali brokoli in tako malce popestrite svoj tedenski jedilnik.
Budina skleda


Testenine s pestom

Včasih so enostavne stvari najboljše. In kaj je enostavnejšega za pripravo kot testenine z bazilikovim pestom? Zgolj 10 minut je potrebnih, da boste lahko uživali v okusnem kosilu.

testenine

juha
Juha iz sladkega krompirjaŽametna in polnega okusa. Sladek krompir se skuha precej hitreje kot navadni, poleg tega pa je poln vitaminov in mineralov. Za še okusnejšo juhico dodajte nekaj svežih zelišč in vaše kosilo je pripravljeno!

Zelenjavna enolončnica

Jedi na žlico so prava izbira, ko želimo »pospraviti« domačo shrambo. V enolončnici se odlično obnesejo različne vrste zelenjave, stročnice in razna žita ali testenine. Možnosti je torej neskončno! Uporabite zelenjavo, ki ne potrebuje dolgega časa kuhanja, kot na primer bučke, blitva in paradižnik.