Količina:

0


Znesek:

0,00

Kako do zdravega in okusnega kosila tudi v službi

Ste siti jogurtov, sendvičev in drugih mrzlih prigrizkov namesto toplega obroka v službi? 

Če se želite tudi na delovnem mestu prehranjevati zdravo, imamo popolno rešitev za vas! Termo posode so odlična izbira, kadar gre za pripravo zdravega, okusnega in svežega službenega obroka.          
zdravo službeno kosilo
jogurt in ploščica Namesto jogurtov in žitnih ploščic, ki so velikokrat polni sladkorja, si tako raje privoščite polnovreden, zdrav in topel obrok.                     


Termo posode vsebino ohranjajo toplo več ur, kar pomeni, da lahko juho, testenine ali rižoto, ki jo pripravite zjutraj brez skrbi vzamete s seboj in v njej uživate med službenim odmorom.


zelenjavna rižota
Izbirate lahko med različnimi modeli. Če želite v službo prinesti več različnih jedi, vam priporočamo posodo Termo Double z dvema predelkoma, ki omogočata prenašanje kosila, malice ali več različnih prigrizkov. Kovinska notranja prevleka poskrbi, da vsebina ostane topla dalj časa, vodotesen pokrov pa preprečuje polivanje.
Stanley termo posode ohranjajo vsebino toplo ali hladno kar do 12 ur in so tako primerne tudi za daljše izlete v naravo. Pokrovček, ki služi kot krožnik in priložen pribor pomenita, da si topel obrok lahko privoščite kjerkoli in kadarkoli: na pikniku v naravi ali za delovno mizo. To, da v službi nimate kuhinje, kjer bi si lahko pripravili ali pogreli kosilo, tako ni več izgovor.


Potrebujete idejo za zdrav službeni obrok? Preverite naših 5 enostavnih in izjemno okusnih predlogov!