Količina:

0


Znesek:

0,00

Zeleno nakupovanje: Iz trgovine brez plastičnih vrečkPlastičnim vrečkam kar ni konca in kraja! Mnogi izmed nas že uporabljamo nosilne vrečke za večkratno uporabo, pri nakupu sadja in zelenjave pa večina še vedno posega po plastičnih.


Ste pomislili, da bi tudi te zamenjali za take iz naravnih materialov? Preverite našo ponudbo trajnostnih tekstilnih vrečk in se prepričajte o njihovih številnih prednostih!
zeleno nakupovanje

kruh
1. Veliko možnosti uporabe

Bombažne vrečke z vrvico so odlične za nakup svežega sadja in zelenjave, pa tudi za shranjevanje stročnic in žit, ki so na voljo v rinfuzi. Prav tako lahko v njih shranjujete kruh, oreščke in še in še. 
2. Podaljšana svežina

Sadnje in zelenjava, ki ju shranjujete v hladilniku bosta svežino v bombažnih vrečkah ohranila precej dlje kot v plastičnih. Kruh, ki ga shranjujete v takih vrečkah, se ne bo izsušil, naravni material pa bo hkrati poskrbel, da se na njem ne bodo razvile plesni.
vrečka
nakupovanje zelenjave 3. Ena vrečka za vse

Vrečke iz bombaža so precej bolj trpežne kot plastične. V njih tako lahko brez skrbi domov prinesete tudi večje količine živil, ne da bi za to potrebovali še eno dodatno nosilno vrečko. Najboljše pri tem pa je, da lahko nakupljeno kar v isti vrečki postavite v shrambo ali hladilnik.


4. Enostavno čiščenje

Vrečke lahko preprosto operete v pralnem stroju. Bombaž omogoča pranje na visokih temperaturah, kar pomeni, da bodo vaše vrečke vedno čiste, sveže in popolnoma varne za shranjevanje živil.

5. Prijazno do narave

S tem, ko za nakup sadja in zelenjave uporabite lastno vrečko iz naravnih materialov, pripomorete k manjšemu onesnaževanju okolja. Ne samo, da plastične vrečke niso razgradljive, tudi njihova proizvodnja močno obremenjuje okolje in porablja dragocene naravne vire.
prijazno do narave

Bodite tudi vi eko zeleni in se pridružite uporabnikom trajnostnih vrečk za večkratno uporabo iz naravnih materialov. Ne bo vam žal!