Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov
Količina:

0


Znesek:

0,00

LESENA POŠTEVANKA - SPOMIN 2V1

UČENJE Z IGRO

LESENA POŠTEVANKA - SPOMIN 2V1
  • Cena brez DDV:

    19,59 €

  • Cena:

    23,90 €

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Poštevanka:
Igra je namenjena učenju poštevanke enemu ali več otrokom. Lesena didaktična igrača ima dve igralne plošče. Na eni igralni plošči so napisani računi, na drugi rezultati. Priloženih je 128 ploščic, 64 ploščic nosi rezultate, 64 ploščic račune. Igra omogoča igranje enemu ali več igralcem.
Igralec vzame igralno ploščo, na kateri so zapisani računi. Z izrezanimi ploščicami pokriva polja z računi s pravilnim rezultatom. Na primer: 2 x 2 pokrije s ploščico, ki nosi številko 4.
Igralec vzame igralno ploščo, na kateri so zapisani rezultati (številke). Z izrezanimi ploščicami, na katerih so računi, pokriva rezultate (številke) na igralni plošči. Na primer: 4 pokrijemo s ploščico, ki nosi račun 2 x 2.

Spomin:
Igro Spomin se igra brez igralnih plošč. Igra omogoča igranje več igralcem. Ploščice z rezultati in ploščice z računi obrnemo navzdol, da zapis ni viden. Med seboj jih pomešamo. Soigralci izmenično obračajo po dve ploščici. Par je ugotovljen, če igralec v istem poizkusu obrne npr. rezultat 4 in račun 2 x 2.

Velikost 500×500 mm