Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov
Količina:

0


Znesek:

0,00

Zdravilna moč zemlje

Ajša Kranjc

Zdravilna moč zemlje
 • Redna cena:

  14,29 €

 • Popust:

  1,00 € (7%)

 • Spletna cena brez DDV:

  12,66 €

 • Spletna cena:

  13,29 €

Zaloga: 2-3 dni

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Založba: Ara
Avtor: Ajša Kranjc

Ajša Kranjc nam svetuje, da se sezujemo, da resnično začutimo zdravilne moči matere zemlje

Ker smo obuti in smo izgubili stik z zemljo, smo si nakopali vrsto zdravstvenih težav. Odpravimo pa jih, če se čim večkrat sezujemo oziroma poskrbimo za čim več stika z zemljo – za zemljenje – še na druge načine, opisane v tej knjigi. Izkušnje in raziskave kažejo na zelo pomembno povezanost našega telesa z zemljo.

Stik z zemljo lahko izboljša ali celo odpravi nekatere simptome široke palete z vnetjem povezanih bolezni. Poleg tega lahko zmanjša kronično bolečino, izboljša spanje, poveča energijo, pomirja, vzpostavlja normalne biološke ritme, spodbuja krvni pretok, zmanjšuje mišično napetost, zmanjša menstruacijske in druge s hormoni povezane težave, pospešuje celjenje in okrevanje, pospešuje obnovo po večjih telesnih obremenitvah in ščiti telo pred motečim delovanjem elektromagnetnega sevanja. Po logiki narave bi bilo za telo najbolje, če bi bili ozemljeni štiriindvajset ur na dan, kot so bili ljudje v stiku z zemljo nekoč.

S spanjem na ozemljeni rjuhi ali z ozemljeno blazino (oboje se dobi v Sloveniji) pod golimi stopali ali z dlanmi na ozemljeni blazini pred tipkovnico si lahko močno pomagamo; še najenostavneje pa je, da se čim večkrat sezujemo in hodimo na prostem. Ljudje, ki spijo ozemljeni, imajo več energije in so manj vznemirjeni s stresnim vsakdanjikom. Zbujajo se manj okoreli.

Ljudje z astmo in dihalnimi težavami bolje dihajo. Glavoboli postanejo šibkejši in redkejši. Pri marsikom, ki je imel težave z zaprtostjo, je zemljenje olajšalo pot odpadkom iz telesa. Izboljšale naj bi se celo kožne težave, kot so luskavica in vnetna žarišča na koži. Zemeljski elektroni naj bi pomagali pri alergijah. Da ne govorimo o bolečinah v sklepih, ki kar kličejo po lajšanju na vse mogoče načine – zemljenje jih, kot pripovedujejo njegovi uporabniki, lahko ne le lajša, ampak nekaterim celo odpravi.