Prejmite obvestilo, ko bo izdelek ponovno na zalogi

Vnesite elektronski naslov in obvestili vas bomo, ko bo izdelek ponovno na zalogi.

Količina:

0


Znesek:

0,00

Vzglavnik - PIRA KAPOK vegan XL

50X70 cm

 • Cena brez DDV:

  48,20 €

 • Cena:

  58,80 €

 • Šifra artikla:

  B-V071

Brezplačna dostava

Zaloga: 2-3 dni

Obvestite me, ko bo izdelek ponovno na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Izjemno kakovosten vzglavnik ima dva prekata. Pira na eni strani in mehka organska kapok preja na drugi. Vsako polnilo ima svoj prekat, ki vam omogoča individualno nastavitev in udobje skozi vso noč.

Vzglavnik ne zagotavljajo le visoko stopnjo ugodja ampak lahko lajša tegobe pri:
 • migreni (glavobolu)
 • bolečinah v vratnem delu hrbtenice, ramenih, zatilju in glavi
 • nespečnosti
 • v sklepih
 • blaži revmatske težave in
 • izboljšujejo prekrvavitev


UPORABA: Prekatni vzglavnik Duplex je primeren za vse od 5 leta starosti, ki si želijo kvaliteten, udoben in naraven spanec.

VZDRŽEVANJE IN NEGOVANJE: Vzglavnik ima všito zadrgo, ki omogoča pranje prevleke na 60°.
Pranje polnila ni priporočljivo. Kapok prejo pred spanjem z rokami zrahljamo. Praktična zadrga prav tako omogoča dodajanje, odvzemanje, menjavo ali čiščenje polnila. Priporočamo, da vzglavnik vsaj 2 krat letno prezračite, da se polnilo prevetri in vas ponovno očara z vonjem narave.

PREVLEKA: 100% bombaž preverjen po Evropskem Oeko-Tex-Standardu 100, ki zagotavlja da tekstil-prevleka ne vsebuje škodljivih snovi za zdravje (kemikalij, sintetičnih snovi ali drugih materialov).

BARVA: Naravna-bež

POLNILO: 100% naravno polnilo –prečiščene in termično obdelane ajdove luščine iz ekološke pridelave in veganska kapok preja.

Priložena so navodila.

Prekatni vzglavnik Vegi Duplex je na voljo v več dimenzijah. Za popoln dotik narave vam je na voljo zunanja prevleka iz mehkega 100% bombaža, ki je preverjena na škodljive snovi. Med mikromasažnimi vzglavniki vam so voljo tudi ajdov, pirin ali češnjev vzglavnik. V kolikor želite le udobje je prosen, kapok ali volnen vzglavnik primernejša izbira.

Ste vedeli, da pira izhaja iz kraljestva rastlin, spada v družino trav in v rod pšenice. Poznamo jo kot starodavno, skromno in trdno žito. Gojenje ne zahteva veliko fitofarmacevtskih sredstev zato spada med zdravo prehrano. Volna je zelo obstojno vlakno, pa naj si bo ovčja, kamelja ali kakšna druga. Nobeno umetno vlakno do danes še ni nadomestilo sposobnosti, ki jih ima prava ovčja volna. Zato lahko rečemo, da je volna naše veliko bogastvo.