Količina:

0


Znesek:

0,00

Vzglavnik - KAPOK M

35x50 cm

  • Cena brez DDV:

    31,80 €

  • Cena:

    38,80 €

  • Šifra artikla:

    B-V021

Zaloga: 2-3 dni

Obvestite me, ko bo izdelek ponovno na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Glavna značilnost kapok preje je izjemna lahkost, saj prostornino preje sestavlja kar 80% zrak, zato deluje kot naravni puh. Organska kapok preja je fino rastlinsko vlakno podobno bombažu, ki je znotraj votlo in prevlečeno z naravno antibakterijsko substanco. Je organski pliš, naravno mehki, svilen, zdrav in je odlična naravna alternativa. Kar 8-krat je lažji od bombaža, je brez vonja in nudi izjemno mehkobo svile. Kapok preja je eden redkih gozdnih proizvodov, ki je 100% organski in pri svoji rasti, proizvodnji ter uporabi nima škodljivega vpliva na okolje. Vzglavnik je enostavno nastavljiv, da ustreza vaši glavi, vratu v vsakem položaju med spanjem.

UPORABA: Kapok vzglavnik je zaradi nežnosti in svilnate mehkobe lahko primeren tudi za dojenčke od 1 leta starosti.

VZDRŽEVANJE IN NEGOVANJE: Vzglavnik skupaj s polnilom je pralen na 60°. Kapok polnilo pred spanjem samo z rokami zrahljamo. Vzglavnik ima všito praktično zadrgo, ki omogoča dodajanje, odvzemanje, menjavo ali čiščenje polnila. Priporočamo, da vzglavnik vsaj 2 krat letno prezračite, da se polnilo prevetri in vas ponovno očara z vonjem narave. S prezračevanjem na soncu se kapok ponovno sprošča in izboljšuje higiensko stanje.

PREVLEKA: 100% bombaž, ki ponuja udobje in čistost naravnih proizvodov. Preverjen po Evropskem Oeko-Tex-Standardu 100, ki zagotavlja da tekstil-prevleka ne vsebuje škodljivih snovi za zdravje (kemikalij, sintetičnih snovi ali drugih materialov).

BARVA: Naravna-bež

POLNILO: 100% naravno polnilo - organska kapok preja.


Kapok vzglavnik je na voljo v več dimenzijah. Za popoln dotik narave vam je na voljo zunanja prevleka iz mehkega 100% bombaža, ki je preverjen na škodljive snovi.

Ste vedeli, da je kapok preja najlažje rastlinsko vlakno? Pridobiva se iz strokov, ki rastejo na drevesih v Afriki, Karibih, Mehiki, Srednji in Južni Ameriki ter Aziji. Iz kapok semen se pridobiva tudi rastlinsko olje.