Prejmite obvestilo, ko bo izdelek ponovno na zalogi

Vnesite elektronski naslov in obvestili vas bomo, ko bo izdelek ponovno na zalogi.

Količina:

0


Znesek:

0,00

Ledvena opora za stol KAPOK

32X11CM

Ledvena opora za stol KAPOK
  • Cena brez DDV:

    21,23 €

  • Cena:

    25,90 €

Zaloga: 2-3 dni

Obvestite me, ko bo izdelek ponovno na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Glavna značilnost kapok preje je izjemna lahkost in mehkost, saj prostornino preje sestavlja kar 80% zrak, zato deluje kot naravni puh. Glavne prednosti uporabe ledvene opore polnjene s kapok prejo so:
  • nudi svilnato mehko podporo
  • anatomsko prilaganje
  • trajnost - močna vlakna zagotavljajo daljšo dobo uporabe
  • Ledvena opora proso – polvalj oblike D je popolna podpora za naslonjalo stola ali na mestu, kjer ni zagotovljene ustrezne ledvene opore.

Ledvena opora spodbuja primerno držo in skrbi, da so hrbtne mišice sproščene ter brez napetosti. Narejena je iz naravnega materiala-100% bombaža in veganskega polnila kapok preje, ki zaradi svoje lastnosti nudi svilnato mehkobo in zagotavljajo ergonomsko prileganje v ledvenem delu hrbtenice.

UPORABA: Ledvena opora je priporočljiva za uporabo sede ali leže in se lahko uporablja v pisarni, v avtu ali za celodnevno udobje doma.
Preprosta namestitev na stol z močnim nastavljivim elastičnim trakom, kar omogoča uporabo na večini stolov medtem, ko sedite. Blazino lahko uporabljate tudi v postelji medtem, ko ležite, tako, da si blazino namestite pod ledveni predel, da podpre spodnji del hrbta.
Uporabljate jo lahko tudi med sedenjem na fotelju, tako, da si jo namestite za ledveni predel ali za vrat, kjer služi kot vratna opora.

VZDRŽEVANJE IN NEGOVANJE: Opora ima všito zadrgo, ki omogoča pranje prevleke na 40°. Praktična zadrga prav tako omogoča dodajanje, odvzemanje ali menjavo polnila.

DEKORATIVNA PREVLEKA: 100% bombaž

BARVA: Črna

POLNILO: 100% naravno polnilo- veganska kapok preja

DIMENZIJA: 32x11cm (DxV)


Udobno, anatomsko pravilno sedenje je bistveno za dobro zdravje in osebno dobro počutje. Neustrezno sedenje za dalj časa sili hrbtenico k držanju v nenaraven položaj, s čimer se povečuje pritisk na vretenca in medvretenčne diske. Kot rezultat, povzroči bolečine v križu, prekomerno utrujenost in zmanjšanje koncentracije in učinkovitosti. Ker se vsi ne morejo izogniti bolečinam v križu le z odpravljanjem nepravilne drže, smo naredili ledveno oporo Bonatura, ki pomaga zmanjšati pritisk na hrbtenico in lajša bolečine v križu.