Količina:

0


Znesek:

0,00

Palo Santo ali sveti les PALČKE

100g

Palo Santo ali sveti les PALČKE
 • Redna cena:

  54,90 €

 • Popust:

  19,90 € (36%)

 • Spletna cena brez DDV:

  28,69 €

 • Spletna cena:

  35,00 €

Zaloga: 2-3 dni

Dodaj v košarico

Opis izdelka

(Burseara Graveolens) Palo Santo ali »Sveti Les« je naravni les, aromatično kadilo, že stoletja uporabljeno pri Inkih in drugih domorodnih ljudstvih Andov in Južne Amerike, kot spiritualni pripomoček za holistično zdraviteljstvo, čiščenje in očiščenje, kot tudi za odganjanje zli duhov ali nesreče.

Šamani nekoč in danes ga pogosto uporabljajo kot sveto rastlino pri svojih spiritualnih ceremonijah. Njegove čudovite zdravilne lastnosti so našle pot v preostali del sveta, in danes Palo Santo velja za enega izmed največjih zakladov Matere Zemlje, saj ima zmožnosti holističnega zdraviteljstva tako v fizičnih kot metafizičnih kraljestvih.

V južnoameriških etnobotaničnih sistemih se Palo Santo uporablja za odganjanje mrčesa, za zdravljenje prehlada, astme, alergij, stresa, anksioznosti, morske bolezni, migrene, artritisa, bolečin v vratu, kot tudi za meditacjo in relaksacijo ter spiritualno zdraviteljstvo.

Resnično je neverjetno, da lahko ta »Holly Wood« naenkrat, skozi njegov zdravilni vonj in sveti dim, omogoči energijsko zaščito, odstrani slabe energije, dvigne duha in prinese srečo ter odganja mrčes in zdravi glavobol.

Za razliko od drugih klasičnih kadil, ki dogorijo popolnoma, pa je lahko Palo Santo prižgan večkrat. Ko prižgeš palico lesa, počakaj in pusti, da gori manj kot minuto in potem ugasni plamen ter se prepusti nebeškim vonjavam na zemlji.

Količina: 55 g