Količina:

0


Znesek:

0,00

Termo posoda za hrano z žličko Stanley

Adventure 0,53l

PIS
Termo posoda za hrano Adventure znamke Stanley je izdelana iz nerjavečega jekla. Dvojna stena posode z vakuumsko izolacijo zadrži vsebino v njej hladno ali toplo do 12 ur, hkrati pa ji daje izredno trpežnost.

Posoda ima široko odprtino za lažje polnjenje in čiščenje ter pokrovček, ki ga lahko uporabljate kot skodelico. Zamašek posode je 100 % vodotesen, v njem pa lahko (po tem, ko ste odstranili sivi del pokrovčka) spravite npr. ključe, denar, obliže, čokolado itd. V kompletu je tudi pripomoček, ki vam lahko služi kot žlica oziroma vilice.

Termo posode ne uporabljajte v mikrovalovni pečici in je ne perite v pomivalnem stroju.
  • Cena brez DDV:

    32,75 €

  • Cena:

    39,95 €

  • Šifra artikla:

    02502-002

Zaloga: 2-3 dni

Obvestite me, ko bo izdelek ponovno na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Termo posoda za hrano Adventure znamke Stanley je izdelana iz nerjavečega jekla. Dvojna stena posode z vakuumsko izolacijo zadrži vsebino v njej hladno ali toplo do 12 ur, hkrati pa ji daje izredno trpežnost. Posoda ima široko odprtino za lažje polnjenje in čiščenje ter pokrovček, ki ga lahko uporabljate kot skodelico. Zamašek posode je 100 % vodotesen, v njem pa lahko (po tem, ko ste odstranili sivi del pokrovčka) spravite npr. ključe, denar, obliže, čokolado itd. V kompletu je tudi pripomoček, ki vam lahko služi kot žlica oziroma vilice.

Termo posode ne uporabljajte v mikrovalovni pečici in je ne perite v pomivalnem stroju.