Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov
Količina:

0


Znesek:

0,00

OILRIGHT dišeča sveča klinčki & cimet

klinčki &cimet

OILRIGHT dišeča sveča klinčki & cimet
  • Cena brez DDV:

    6,55 €

  • Cena:

    7,99 €

Zaloga: 2-3 dni

Dodaj v košarico

Opis izdelka

S kompletom si lahko izdelate svojo lastno, povsem rastlinsko dišečo svečo. Prašek za izdelavo voska vsebuje izjemno kakovostno ter povsem netoksično laboratorijsko izdelano dišavo, s katero nadomeščamo ne-ekološko pridobljeno eterično olje. Narejena sveča bo prijazna vašemu zdravju, kar so dokazali izsledki treh neodvisnih laboratorijev.

Komplet ne vsebuje barvil. V kolikor bi želeli svečo obarvati, si priskrbite OILRIGHT obarvaj sam barvilo.

Vaša sveča bo gorela do 25% dlje ter pri nižji temperaturi kot primerljiva parafinska dišeča sveča. Postopek izdelave je zelo enostaven, hiter in zelo zabaven. Primeren tudi za najmlajše.

Z uporabo kompleta privarčujete na dva načina, saj vam ne bo potrebno kupovati dragih sveč, poleg tega pa ne boste imeli stroškov s čiščenjem vaših odtokov.
Narejena sveče bodo povsem CO2 nevtralna, saj proizvedejo ravno toliko CO2, kolikor ga je za rast porabila rastlina, iz katere je bilo proizvedeno olje, ki ga boste uporabili za izdelavo.