Prejmite obvestilo, ko bo izdelek ponovno na zalogi

Vnesite elektronski naslov in obvestili vas bomo, ko bo izdelek ponovno na zalogi.

Količina:

0


Znesek:

0,00

Pralni prašek LIMONA 25 pranj, 1,5L

Odori

Pralni prašek LIMONA 25 pranj, 1,5L
  • Cena brez DDV:

    9,01 €

  • Cena:

    10,99 €

Zaloga: 2-3 dni

Obvestite me, ko bo izdelek ponovno na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Odori je popolnoma naraven pralni prašek v peni za strojno in ročno pranje belega in občutljivega barvnega perila. Ne vsebuje fosfatov, encimov, konzervansov, barvil, alkoholov in drugih alergenih sintetičnih dodatkov, zato deluje nežno na kožo. Vse uporabljene sestavine so biorazgradljive, zato je prijazen do okolja. Vsebuje surovine 100% rastlinskega izvora, ki niso testirane na živalih. Celoten postopek proizvodnje surovin in samega izdelka je certificiran in nadzorovan. Prašku ni potrebno dodajati mehčalca, saj že sestavine same mehčajo vodo in perilo. Ker vsebuje naravne sestavine, ga je potrebno pred vsako uporabo dobro pretresti. Pri pranju bodite pozorni na temperaturo pranja in odmerjanje! Le tako lahko zagotovite kakovostno pranje. Trdovratne madeže, kot so trava, borovnice, bučno olje, kri, kava in vino, navlažite in nanje pred pranjem nanesite pralni prašek. Pustite delovati 10-15 minut, zdrgnite na mestu madeža in dobro sperite. Nato operite v pralnem stroju. Perilo ima po pranju prijeten svež vonj po limonini travi ali sivki.Odori pralni prašek je namenjen za pranje barvnega in občutljivega perila. Na oblačila in kožodeluje nežno, saj vsebuje le sestavine naravnega izvora. Ne vsebuje encimov, fosfatov,optičnih belil, konzervansov, barvil, parabenov, alkoholov in drugih alergenih sintetičnih dodatkov. Mehča perilo in vodo, zato pri pranju ne potrebujete dodatnih mehčalnih sredstev. Po pranju ima perilo nežen vonj po limoni.

Certifikati
BIO Certifikat
Vegan

Uporaba: Pred vsako uporabo embalažo dobro pretresite! Doziranje po potrebi s pomočjo pokrova na embalaži. Trdovratne madeže predhodno natrite s pralnim praškom, pustite nekaj minut in sperite.

Shranjevanje: Hranite pri sobni temperaturi

Sestavine:milo 5% - 15%. Vsebuje parfum (Eterično olje Limonina trava**), Geraniol.
**iz naravnih eteričnih olj.

Neto količina: 1,5l

Varnostna opozorila

POZOR: Povzroča hudo draženje oči. Če je potreben zdravniški nasvet, mora biti na voljo posoda ali etiketa proizvoda. Hraniti zunaj dosega otrok. Po uporabi temeljito umiti roke z vodo. Nositi zaščito za oči.
PRI STIKU Z OČMI: Previdno izpirati z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. Če draženje oči ne preneha poiščite
zdravniško pomoč/ oskrbo.