Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov
Količina:

0


Znesek:

0,00

Čistilo za kopalnico ROŽMARIN 0,5L

Odori

Čistilo za kopalnico ROŽMARIN 0,5L
  • Cena brez DDV:

    6,96 €

  • Cena:

    8,49 €

Zaloga: 2-3 dni

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Čistilo za kopalnico učinkovito odstrani vse vrste vodnega kamna. Formula na rastlinski osnovi raztopi milne in ostale nadležne madeže. Čistilo je namenjeno za čiščenje tuš kabin, ploščic, kadi, pip in ostale opreme. Narejen je na rastlinski osnovi, je biorazgradljiv in prijazen do okolja. Ne vsebuje formaldehida, klora, encimov in sintetičnih dišav. Enostavno na naraven način očistite površino do sijaja. Ne uporabljajte na marmorju in naravnem kamnu. Razpršilo ni všteto v ceno.

Certifikati
veganski izdelek
bio sestavine. 

Uporaba: sredstvo pretresite in nanesite neposredno na površino. Temeljito zdrgnite, obrišite z mokro krpo, ter osušite do suhega. 

Sestavine po Uredbi o detergentih EC 648/2004:alkohol*; 5% – <15%: neionskih površinsko aktivnih snovi. Vsebuje parfum (Eterično olje Rožmarina* ), Limonene**, Linalool**.
Kontrolira KON CERT MB – *iz kontrolirane ekološke pridelave **sestavina eteričnega olja 

Neto količina: 500 mL 

Varnostna opozorila
Pozor: Samosegrevanje v velikih količinah; lahko povzroči požar. Hraniti ločeno od vročine, vročih površin, isker, odprtega ognja in drugih virov vžiga. Kajenje prepovedano.Hraniti v tesno zaprti posodi. 
Povzroča hudo draženje oči. Hraniti zunaj dosega otrok. Nositi zaščito za oči. 
PRI STIKU Z OČMI: Previdno izpirati z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. 
Če draženje oči ne preneha: poiščite zdravniško pomoč/ oskrbo. 
Odstraniti vsebino/posodo v skladu z nacionalnimi predpisi. Po uporabi temeljito umiti roke z vodo.