Prejmite obvestilo, ko bo izdelek ponovno na zalogi

Vnesite elektronski naslov in obvestili vas bomo, ko bo izdelek ponovno na zalogi.

Količina:

0


Znesek:

0,00

Vzglavnik - PROSO XL

50X70 cm

Vzglavnik - PROSO XL
  • Cena brez DDV:

    40,82 €

  • Cena:

    49,80 €

Brezplačna dostava

Zaloga: 2-3 dni

Obvestite me, ko bo izdelek ponovno na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Glavna značilnost prosenih luščin je okrogla oblika, ki zagotavlja gosto, mehko podporo, zaradi česar vzglavniki deluje zelo razkošno. Luščine so zelo tihe in presenetljivo gladke ter v celoti podprejo težo glave in vratu, ne da bi izgubile svojo obliko. Zaradi majhne strukture luščin so vzglavniki udobni tudi z več polnila, zato so primerni za vse, ki imate radi višje vzglavnike. Vzglavnik vas bo očaral z vonjem po mlinu.

Vzglavnik ne zagotavljajo le visoko stopnjo ugodja ampak lahko lajša tegobe pri:
  • migreni (glavobolu)
  • bolečinah v vratnem delu hrbtenice, ramenih, zatilju in glavi
  • nespečnosti

UPORABA: Proso vzglavniki so primerni za vse od 5 leta starosti, ki si želijo kvaliteten, udoben in naraven spanec.

VZDRŽEVANJE IN NEGOVANJE: Vzglavnik ima všito zadrgo, ki omogoča pranje prevleke na 60°. Praktična zadrga prav tako omogoča dodajanje, odvzemanje, menjavo ali čiščenje polnila-luščin. Priporočamo, da vzglavnik vsaj 2 krat letno prezračite, da se polnilo prevetri in vas ponovno očara z vonjem narave.

PREVLEKA: 100% bombaž preverjen po Evropskem Oeko-Tex-Standardu 100, ki zagotavlja da tekstil-prevleka ne vsebuje škodljivih snovi za zdravje (kemikalij, sintetičnih snovi ali drugih materialov).

BARVA: Naravna-bež

POLNILO: 100% naravno polnilo-sortirane in ročno prečiščene prosene luščine.

Priložena so navodila.

Proso vzglavniki so na voljo v več velikostih. Proso ima tudi ugoden vpliv na kožo, lase in nohte. Povečuje odpornost zob in vidno zmogljivost. Ste vedeli, da proso botaniki uvrščajo med pražita, saj so ga gojili že v prazgodovini, in sicer v Aziji in Severni Afriki. V Evropi je dolgo veljal za prispodobo vztrajnosti in plodnosti. Znan pa je tudi kot eno najlažje prebavljivih in najmanj alergenih žit, ki na naše delo deluje izrazito bazično.