Prejmite obvestilo, ko bo izdelek ponovno na zalogi

Vnesite elektronski naslov in obvestili vas bomo, ko bo izdelek ponovno na zalogi.

Količina:

0


Znesek:

0,00

Vzglavnik - PIRA M

35X50 cm

 • Cena brez DDV:

  25,25 €

 • Cena:

  30,80 €

 • Šifra artikla:

  B-V007

Zaloga: 2-3 dni

Obvestite me, ko bo izdelek ponovno na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Glavna značilnost pirinih luščin je naravna vsebnost kristalov kremenčeve kisline, ki delujejo na telo kot zdravilna glina. V primerjavi z drugimi polnili so bolj trmaste in grobe, a kljub temu mehke in žametne na dotik. Luščine nudijo masažni učinek-mikromasažo, zato lahko pomagajo pri različnih bolečinah. Vzglavnik vas bo očaral z nežnim vonjem sena.

Vzglavnik ne zagotavlja le visoke stopnje ugodja, ampak lahko lajša tegobe pri:
 • migreni (glavobolu)
 • bolečinah v vratnem delu hrbtenice, ramenih, zatilju in glavi
 • nespečnosti
 • v sklepih
 • izboljšuje prekrvavitev

UPORABA: Pirin vzglavnik je primeren za vse od 5 leta starosti, ki si želijo kvaliteten, udoben in naraven spanec.

VZDRŽEVANJE IN NEGOVANJE: Vzglavnik ima všito zadrgo, ki omogoča pranje prevleke na 60°. Praktična zadrga prav tako omogoča dodajanje, odvzemanje, menjavo ali čiščenje polnila-luščin. Priporočamo, da vzglavnik vsaj 2 krat letno prezračite, da se polnilo prevetri in vas ponovno očara z vonjem narave.

PREVLEKA: 100% bombaž preverjen po Evropskem Oeko-Tex-Standardu 100, ki zagotavlja da tekstil-prevleka ne vsebuje škodljivih snovi za zdravje (kemikalij, sintetičnih snovi ali drugih materialov).

BARVA: Naravna-bež

POLNILO: 100% naravno polnilo –sortirane in ročno prečiščene luščine. Odstranjeni so prašni delci.

Priložena so navodila.

Pirini vzglavniki so na voljo v 7 velikostih. V kolikor ste astmatik je ajdov vzglavnik primernejša izbira. Če vam je udobje na prvem mestu, potem raje izberite proseni, kapok ali volneni vzglavniki. Za popoln dotik narave vam je na voljo zunanja prevleka iz mehkega 100% bombaža, ki je preverjen na škodljive snovi.

Ste vedeli, da pira izhaja iz kraljestva rastlin, spada v družino trav in v rod pšenice. Poznamo jo kot starodavno, skromno in trdno žito. Gojenje ne zahteva veliko fitofarmacevtskih sredstev zato spada med zdravo prehrano.V azijskih državah na Kitajskem in Japonskem veljajo vzglavnik z naravnim polnilom luščin za tradicionalnega in so v uporabi že stoletja. V Evropi so nekoč bili poznani in v uporabi le vzglavniki polnjeni z luščinami. Pri nas se v zadnjem času ponovno pojavljajo in imajo vse večjo vlogo, kar se kaži pri kvaliteti spanca. Pirina semena se predvsem uporabljajo za moko, kašo in ostale jedi. Iz oluškov, ki nastanejo pri luščenju semen pa mi izdelujemo zdrave in naravne ajdove vzglavnike.